SIEBEL
       Pashminas
Wollen shawls
Zuiver Pashmina
voor haar en voor hem

- Veel gestelde vragen -

Q. Waarom zijn de Siebel Pashmina shawls zo "kostbaar"?

A. U heeft wellicht "pashmina" shawls gezien voor lagere prijzen. De naam "pashmina" is niet beschermd en wordt helaas ook gebruikt voor shawls gemaakt van niet natuurlijke fabrikaten zoals viscose of polyester of gemaakt van gewone (schapen)wol. De goedkopere "pashmina" shawls die u wellicht gezien heeft zullen zeker niet gemaakt zijn van zuiver Cashmere wol, terwijl de Siebel Pashmina shawls zijn gemaakt van zuiver Cashmere wol (gecombineerd met Chinese zijde).
Je kunt duidelijk het verschil tussen zuiver Pashmina shawls en "pashmina" shawls gemaakt van viscose, katoen of gewone wol zien, voelen en merken.
Zie ook: Wat is Pashmina?

Q. Waarom zijn de Siebel Pashmina shawls zo gunstig in prijs?

A. U heeft wellicht zuivere Pashmina shawls gezien voor flink hogere bedragen. Wij kunnen onze zuivere Pashmina shawls aanbieden voor lagere prijzen omdat we direct van de fabriek kopen en daardoor de tussenhandel kunnen overslaan.

Q. Wat is het verschil tussen Pashmina en Cashmere?

A. Pashmina wol is niets minder dan Cashmere wol afkomstig van de buik van de berggeit, het deel waar je de langste, meest zachte en dunste haren kunt vinden. Pashmina wol is dus eigenlijk het mooiste en beste deel van Cashmere wol.
Voor veel mensen betekent 'pashmina' niets meer dan een dun gewoven shawl. Er is echter een verschil tussen een dungewoven shawl ("pashmina") en het materiaal Pashmina. De naam "Pashmina" is geen officieel handelsmerk (Dit in tegenstelling tot Cashmere wol). Resultaat is dat "pashmina" shawls worden aangeboden gemaakt van schapenwol tot viscose en van katoen tot polyester.
Siebel Pashmina's verkoopt alleen 70% Pashmina en 30% zijde shawls.
Zie ook: Wat is Pashmina?

Q. Welke kwaliteiten biedt Siebel Pashmina's aan?

A. We bieden shawls aan van 70% zuiver Pashmina en 30% zijde.

Q. Waarom is een mix van 70% Pashmina en 30% zijde "beter" dan een 100% Pashmina shawl ?

A. De toevoeging van zijde maakt de Pashmina shawl sterker, duurzamer en de shawl heeft meer glans. De meest verkochte Pashmina shawls zijn daarom dus ook gemaakt van een mix van 70% zuiver Cashmere wol en 30% zijde. Cashmere en zijde zijn elkaars tegenpolen: Cashmere voelt zacht en warm aan, is echter dof. Cashmere is een uiterst zuivere wol en heeft daardoor ook de eigenschappen van een haar van een dier. Zijde daarentegen glanst van nature. De combinatie van deze 2 stoffen heeft zich in de loop der eeuwen bewezen als meest duurzame en meest geprezen in warmte en draagcomfort. 

Q. Welke afmetingen biedt Siebel Pashmina's aan?

A. We bieden shawls aan met de volgende afmetingen:
shawls - 200 cm X 70 cm,
shawls - 155 cm X 30 cm.

Q. Zijn er kosten verbonden aan het verzenden van de bestelde shawls?

A. Wij brengen u bij een bestelling van onder de 100 , 5 verzendkosten in rekening. Bij een bestelling boven de 100 brengen wij u geen verzendkosten in rekening.

Q. Accepteert u credit cards?

A. Ja, we accepteren betalingen met credit cards via het PayPal betaalsysteem. Alle credit card transacties zijn beveiligd.

Q. Is mijn transactie veilig?

A. Ja, Uw credit card transactie vindt plaats via een beveiligde server die gebruik maakt van SSL technologie die de credit card gegevens codeert.

Q. Ik heb geen credit card. Is er een andere betaalwijze?

A. We accepteren betalingen ook op andere manieren. Klik hier voor details.

Q. Binnen hoeveel dagen kan ik mijn bestelling verwachten?

A. We versturen alle bestellingen via TNT binnen 2 dagen na betalingsontvangst. Houdt u rekening met 2 extra dagen voor de bezorgdiensten.
Mocht de door u bestelde kleur(en) op dit moment niet op voorraad zijn, dan melden wij u dit binnen 48 uur via email.

Q. Komt de kleur zoals gezien op mijn scherm overeen met de werkelijke kleur van de shawl?

A. Zowel de kleuren die Siebel Pashmina aanbiedt alsook de Persoonlijke kleuren komen goed overeen met de werkelijke kleuren van de shawls. Houdt er echter wel rekening mee dat kleuren weergegeven op een beeldscherm toch feller van kleur kunnen zijn dan de werkelijke kleur van de Pashmina wollen shawl.
Kleurverschillen kunnen tot stand komen door verschil in resolutie, helderheid van computerscherm, plaats en stand van computerscherm en lichtinval op het scherm.

Q. Wat is uw beleid inzake ruilingen?

A. Als het product wordt geretourneerd binnen 7 dagen na ontvangst, dan zal een nieuw exemplaar - na ontvangst van het te ruilen product in goede staat- kostenloos worden toegestuurd.

Q. Wat is uw beleid inzake retouren?

A. Als het product wordt geretourneerd binnen 7 dagen na ontvangst, en het product wordt door ons ontvangen in goede staat, dan wordt binnen 7 dagen de aanschafwaarde min de verzendkosten teruggestort op het door u aangegeven rekeningnummer.

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op via:


 

credit card payments are secured by
                the PayPal system credit card payments are secured by
                the PayPal system Heeft u nog vragen?
Klik hier voor antwoorden.